Du är här:Start > Om oss

Kyrkan är människorna

Vad tänker du när du hör ordet "kyrka"? Tänker du på en byggnad eller kanske på en präst?

Att vara kyrka handlar främst inte om en byggnad eller en präst/pastor utan om människor. En gemenskap av människor i olika åldrar som har det gemensamt att man vill lära känna Gud mer. Ingen utav oss är "färdiga" människor utan snarare människor som har insett sina brister och mött en sådan stor kärlek och förlåtelse i Gud som har förvandlat våra liv. Mötet med Jesus har förvandlat oss!

Tillsammans, ung som gammal, formar vi Tullbrokyrkans gemenskap. En av bibelns bilder för vad det innebär att vara kyrka är bilden av en kropp. Att på samma sätt som en kropp består av händer, fötter och öron består en församling av flera olika kroppsdelar där varje del är viktig. Vi hör ihop och behöver varandra! Bibeln säger att Gud har gett dig gåvor som han vill ska berika andra människors liv.

Till Tullbrokyrkan är alla människor välkomna och vi vill att du att du skall trivas i gemenskapen och växa i din tro på Gud!