Du är här:Start > Verksamhet > Barn

Barnkyrkan

Varannan söndag, jämna veckor kl. 10:00 (start 28 januari) träffas vi för att ha roligt och lära känna Gud.
Till Barnkyrkan är alla barn från 4 år välkomna!

Barnkyrkan Light

Varannan söndag, udda veckor, med start inne i kyrksalen kl 10:00.(start 4 februari) kommer vi p.g.a. ledarbrist att testa ett nytt koncept. Detta är en "light-variant" av vanliga Barnkyrkan där istället föräldrar gemensamt ansvarar för att sätta på film, plocka fram pyssel och passa barnen en stund under gudstjänsttid.

Barnkyrkan Tweenies

Vid några tillfällen under våren dyker Barnkyrkan-tweenies upp igen. Åk 4-6.

Kontaktperson: Anna Finnilä
annatullbrokyrkan@gmail.com

Barnkören

Torsdagar kl 17:00-17:4

Från 5 år

Btweens

Vi träffas fredagar varannan vecka (jämna veckor) kl. 17.00-18.30 och hittar på massa skoj tillsammans. En gång varje termin har vi "SUPERLÖRDAG" och träffas då en lördag istället. VT-18 kommer vi att ha lite avvikelser i det vanliga tids-schemat, följ med i kalendern på hemsidan eller kolla med Anna.

En grupp för "tweenies-åldern" Åk 4-6.