Du är här:Start > Verksamhet > Barn

Barnkyrkan

Varannan söndag, jämna veckor kl. 10:00 (start 28 januari) träffas vi för att ha roligt och lära känna Gud.
Till Barnkyrkan är alla barn från 4 år välkomna!

Barnkyrkan light

Varannan söndag, udda veckor, med start inne i kyrksalen kl 10:00.(start 4 februari) kommer vi p.g.a. ledarbrist att testa ett nytt koncept. Detta är en "light-variant" av vanliga Barnkyrkan där istället föräldrar gemensamt ansvarar för att sätta på film, plocka fram pyssel och passa barnen en stund under gudstjänsttid.

Kontaktperson: Anna Finnilä
annatullbrokyrkan@gmail.com

Barnkören

Torsdagar kl 17.00-1745
Från 5 år.

Btweens

Vi träffas fredagar varannan vecka (jämna veckor) kl. 17.00-18.30 och hittar på massa skoj tillsammans. En gång varje termin har vi "SUPERLÖRDAG" och träffas då en lördag istället. VT-18 kommer vi att ha lite avvikelser i det vanliga tids-schemat, följ med i kalendern på hemsidan eller kolla med Anna.

En grupp för "tweenies-åldern" Åk 4-6.