Angående COVID-19

Senast uppdaterad: 2020-11-25

Skärpta restriktioner

Till följd av de ny lokala restriktioner som trädde i kraft den 3/11 2020 kommer vi som församling ställa om och för tillfället ställa in all verksamhet förutom den streamade gudstjänsten. Det innebär att enbart medverkande samt tekniker kommer finnas på plats i lokalen under själva gudstjänsten. Den streamade gudstjänsten kan du även fortsättningsvis följa här på hemsidan på Tullbrokyrkan Play och på vår YouTube-kanal.

All övrig verksamhet ställs tills vidare in i väntan på nya direktiv från myndigheterna.

Med anledning av att Folkhälsomyndigheten uppmanar oss som bor i Halland att “undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor med”, kommer vi tills vidare inte genomföra hembesök eller fysiska möten. Så långt det är möjligt kommer dessa istället ske digitalt.

Som församling vill vi finnas till för varandra så om du är i behov av praktisk hjälp (som att t.ex. att handla mat) så är du varmt välkommen att höra av dig till expeditionen (info@tullbrokyrkan.se) så kommer vi koordinera hjälpinsatser och stöd.

AU och styrelsen gör en löpande utvärdering av de råd och den information som kommer från myndigheterna och samfunden. Styrelsen har även en kris- och beredskapsplan.

Vi lever i en speciell tid men låt oss inte tappa modet och framtidshoppet. Till Gud kan vi alltid vända oss och få hjälp att bära våra bördor!

Ni ska kalla på mig och komma och be till mig,
och jag ska höra er. (Jeremia 29:12)

Med önskan om att du ska få uppleva Guds frid och närvaro i denna speciella tid!

// Henrik Korslind

Pastor & föreståndare

Mer info?

Vill du ha mer info om Angående COVID-19?

Henrik Korslind
henrik@tullbrokyrkan.se