Angående COVID-19

Senast uppdaterad: 2021-06-16

Lättnader i restriktionerna

Till följd av de ny lokala restriktioner som trädde i kraft den 1 juni 2021 kan vi nu åter igen fira gudstjänst på plats i Tullbrokyrkans lokaler på Halmstadvägen. För att vi ska kunna garantera att alla som kommer till kyrkan får en plats får du föranmäla dig till gudstjänsten här på hemsidan.

Som församling vill vi finnas till för varandra så om du är i behov av praktisk hjälp (som att t.ex. att handla mat) så är du varmt välkommen att höra av dig till expeditionen (hej@tullbrokyrkan.se) så kommer vi koordinera hjälpinsatser och stöd.

AU och styrelsen gör en löpande utvärdering av de råd och den information som kommer från myndigheterna och samfunden. Styrelsen har även en kris- och beredskapsplan.

Vi lever i en speciell tid men låt oss inte tappa modet och framtidshoppet. Till Gud kan vi alltid vända oss och få hjälp att bära våra bördor!

Ni ska kalla på mig och komma och be till mig,
och jag ska höra er. (Jeremia 29:12)

Med önskan om att du ska få uppleva Guds frid och närvaro i denna speciella tid!

// Henrik Korslind
Pastor & föreståndare

Mer info?

Vill du ha mer info om Angående COVID-19?

Henrik Korslind
henrik@tullbrokyrkan.se