Drömmen om en Jesusrörelse

Bokcirkel börjar i augusti!

Pandemin som vi levt med över ett år har väckt frågor hos många av oss. Även om vi helst hade varit utan den så har vi samtidigt gjort viktiga lärdomar under det gångna året och fått anledning att fundera på vad det egentligen innebär att vara en kristen församling. Hur följer vi Jesus i en tid som denna?

I augusti drar vi igång en spännande bokcirkel där vi läser och tillsammans reflekterar kring Richard Hultmars bok “Drömmen om en Jesusrörelse”.

Tid & plats

Vi träffas 8 onsdagar och första boksamtalet sker 18 augusti 19:00 i Tullbrokyrkan.

Swisha 150 kr för boken till 123 521 83 67 och märk med “Bokcirkel”.

Anmälan

Anmäl dig på tullbrokyrkan.se eller skicka ett mail till hej@tullbrokyrkan.se. Boken får du sedan i god tid före första boksamtalet.

Om Richard Hultmar

Richard är pastor i Korskyrkan Stockholm och har bland annat jobbat med församlingsplantering i 25 år.

Mer info?

Vill du ha mer info om Drömmen om en Jesusrörelse?

Henrik Korslind
henrik@tullbrokyrkan.se