En församling som vill göra Jesus känd, trodd och efterföljd

I centrum för vår tro står Jesus Kristus. I Bibeln berättas det om att han är den enda vägen till Gud. Som människor är vi skapade i Guds avbild för att leva i gemenskap med honom och då får vi del av ett nytt liv som sträcker sig ända in i evigheten.

Som församling har vi vårt ursprung i den frikyrkliga tradition som betonar att kristen tro bottnar i varje människans eget beslut att följa Jesus och bli mer lik honom.

När Jesus lämnade världen efter sin uppståndelse var det med ett löfte, ett löfte som handlar om att vi alla kan få ta emot den Helige Ande som vår hjälp.

Som kyrka finns vi till för att göra Jesus känd, trodd och efterföljd i Falkenberg och ut över vår värld.

Vårt team

Ingemar Tidefors

Vikarierande pastor

Mobil: 070 – 26 87 177

Mail:   ingemar(a)tullbrokyrkan.se

Alfred nyberg

Ungdomsledare

Alfred är ungdomsledare i Tullbrokyrkan sedan augusti 2020. Han är en riktig sportnörd som gillar dom flesta idrotterna men framförallt fotboll och ishockey där han håller på Brynäs IF. Alfred gillar även att få se människor få komma till tro på Jesus och att få se hur dom växer i sin relation till honom. Alfred gillar även att prata med människor och bygga relationer.

Mobil: 0731 -50 42 45

Mail:   alfred(a)tullbrokyrkan.se

Berit göranson

Mobil: 0706 – 88 05 25

Mail:   berit(a)tullbrokyrkan.se

Säg hej!

Fyll i kontaktformuläret eller skicka ett mail till hej@tullbrokyrkan.se.

Nyhetsbrevet

Vill du hålla dig uppdatera och veta vad som är på gång i kyrkan? Då kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i ditt namn och din e-postadress så hör vi av oss!

Tullbrokyrkan på sociala medier

Tis 9:00-12:00  0346-179 10