Omsorg

“Bär varandras bördor, så uppfyller ni Kristi lag.” (Galaterbrevet 6:2)

Som församling finns vi till för varandra. I Romarbrevet 12:5 skriver Paulus att vi må vara många till antalet med att vi trots det är ”varandras lemmar”. Det signalerar något viktigt, nämligen att vi som tillhör församlingen också tillhör varandra.

Som kyrka är vi en trons gemenskap där vi överlåter oss till varandra. En gemenskap där vi både får ta emot omsorg och får hjälp att växa som lärjungar men också vara med och ge av oss själva genom vår överlåtelse och det Gud har välsignat oss med!

Om du vill komma i kontakt med församlingens omsorgsteam eller boka ett samtal med pastor Henrik, så kan du fylla i dina kontaktuppgifter i anmälningsformuläret här nedanför så hör vi av oss. Det går även bra att meddela eventuella förbönsämnen som du bär på.

Anmälningsformulär

Mer info?

Vill du ha mer info om Omsorg?

Henrik Korslind
henrik@tullbrokyrkan.se