Under 2020 är vårt ledord växt och i söndags när vi möttes till församlingsdag ute på Bobergsgården kickade vi igång ett av höstens delteman som fått titeln ”Genombrott”. Det där ordet kom till mig när jag satt och bad innan sommaren. Det syftar på det där nödvändiga genombrottet som vi längtar efter. Nämligen att vi som gemenskap och församling ska få uppleva att Herren griper. Att vi ska få uppleva ett genombrott som hjälper oss att växa både inåt, utåt och uppåt.

För vi finns ju trots allt inte här för vår egen skull. Vi som församling finns här för att vi själva och andra ska lära känna Jesus, växa i tro på Honom som är våran Frälsare och för att med våra liv vittna om Honom på gatan där vi bor, på arbetsplatsen, i skolan eller var vi nu än tillbringar våra dagar.

I söndags hade vi även förmånen att få välkomna Alfred in i tjänst i vår gemenskap. Då läste vi några verser från Efesierbrevet 4 och idag tänkte jag att vi skulle fånga upp den röda tråden och läsa från samma textsammanhang. Så plocka fram din Bibel och häng med!